X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

17.Bölüm

İhya Onaran’ın Sineklidağ ile gizli planlarını öğrenen Zilha, bu bilgileri Ali’ye anlatmak istiyor. Ali ile baş başa kalmanın bir yolunu buluyor ama üçüncü bir kişi daha konuşmalarına kulak misafiri oluyor.

Zilha, Onaranlar’ın evinde güvende değildir. Bunu sonunda kendisi de anlamıştır. Bülent, onun Nevvare olmadığını anlamıştır. İhya ise, Zilha’nın kafasına göre evin içinde dolaşmasından rahatsızdır. Mahallelinin çoktan unuttuğu Manyak Cafer, Sineklidağ’a geri döner. Mahalledeki değişiklikleri gören Cafer çok şaşırır. Ama en çok da Ali’nin muhtar olup mahalleyi yönetmesine bozulur. En kısa zamanda eski düzene dönmek için harekete geçer. Suzan’la iyice yakınlaşan Hasibe, ona Zilha için aldıkları bileziği takar. Gönlü yaralı Ali,  Zilha’yı unutup yoluna onsuz devam etme kararı alır. Cafer ‘in geri gelmesi onun huzurunu kaçırır. Ayrıca Ayfer ve Tetik Necmi de bu durumdan tedirgindir. Her iki erkek de Ayfer için kapışmaya hazırdır. Ali’nin tüm uyarılarına rağmen Manyak Cafer, rahat durmaz ve İzmarit’e bulaşır. Para teklif ederek onu kendisi ile işbirliği yapmaya zorlar. Suzan’ı evine döndürmeye çalışan İffet, Sineklidağ’da moda yarışması düzenler. Ali de bu organizasyona destek verir. Yarışma günü etkinliğe Zilha da katılır. Ancak yalnız değildir, yanında Bülent ve Nusret de vardır. İhya Onaran’ın Sineklidağ ile gizli planlarını öğrenen Zilha bu bilgileri Ali’ye anlatmak ister. Bir şekilde onunla baş başa kalmanın bir yolunu bulur. İzlenmediklerini düşünseler de üçüncü bir kişi daha konuşmalarına kulak misafiri olmaktadır. Bülent ise yavaş yavaş geçmişi ve Nevvare ile ilgili anıları hatırlamaya başlar.

BÖLÜMLER