X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

18.Bölüm

Sineklidağ sakinleri, mahalledeki evlerini bir an önce boşaltmalarını isteyen belediye ekiplerine karşı büyük bir mücadele veriyor. Bu arada, İzmarit Nuri ile Fehime de sonunda evleniyor.

Ali’lerin evinde çıkan yangında Suzan ve Hasibe alevler arasında kalır. Ali onları kurtarmak için ateşin içine dalar. Ani çıkan yangın mahalledekiler arasında kuşku yaratır. Sipsi hapisten çıkar ve mahalleye geri döner. Ancak yalnız değildir, yanında bir misafiri de vardır. Zilha, yeni açtığı butiğin işlerine kendini fazla kaptırmıştır ve yaklaşan tehlikenin de farkında değildir. Bülent ise gölge gibi sürekli onun peşindedir. Ali’nin mahalledeki yokluğunu fırsat bilen Çakal Rüstem ve Manyak Cafer iş birliği yapıp, mahalleliyi tekrar haraca bağlarlar. Üstelik İhya Onaran’a da Sineklidağ’ı yok etmesi için yardım ederler. Ancak Ali,  İzmarit Nuri ile onları zora düşürecek bir plan yapar. İzmarit Nuri ve Fehime sonunda evlenirler. Sineklidağ’da yapılan düğüne Zilha da gelir. Ali ve Zilha arasındaki buzlar giderek erimektedir. Belediyeden mahalleye gelen görevli ekipler ise herkes için sürpriz olur. Tapusuz evleri mühürlemek için bir an önce boşaltılmasını isterler. Ali çözüm bulmak için çok çaba sarf eder. Ancak karar kesindir ve dönüşü yoktur. Bütün mahalle el ele verip evleri mühürlemeye gelen memurları mahalleye sokmazlar. Zilha ise büyük tehlikededir. Nusret ile başarılı olamayan İhya Onaran, Nevvare’yi ortadan kaldırmak için bizzat harekete geçer. Bülent ise geçmişe ait sırrı hatırlar. Hasibe’nin ise beklenmedik bir misafiri vardır.

BÖLÜMLER