X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Kısmetse Olur 352.Bölüm

Kısmetse Olur son bölümde neler oldu? 8 Şubat Çarşamba yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlandı?

Kısmetse Olur 8 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak olan 353. bölüm fragmanı, son bölümün hemen ardından yayınlandı. Yayınlanan 353.Bölüm Fragmanında eve gelen ölüm haberi herkesi şok ediyor!

Adnan ve Didem cephesinde sular durulmuyor!
Haftalardır sorun yaşayan ve ayrılığın eşiğine gelen Adnan ve Didem çifti, yollarını tamamen ayırma kararı alıyor. Önceki gün yüzük atan ve gelinler evinde sessizliğinği koruyan Didem, Adnan'ın eve gelmesiyle umutlanıyor. Didem'le konuşmak isteyen Adnan'ın ise aklından geçenler onların sonu oluyor. Adnan'dan yapıcı bir konuşma uman Didem, ondan duyduğu ayrılık konuşması karşısında donup kalıyor. Sözlerine devam eden Adnan bir anda yüzüğü çıkarıp masaya bırakıyor ve Didem'i terk ediyor!

Tuğçe, Tankut'u kullandı mı?
Kısmetse Olur'a Gökhan için gelen ancak ondan karşılık alamayan gelin adayı Tuğçe, son olarak Tankut ile tanıma yoluna girmişti. Kısa sürede enejileri tutan ikili hiç zaman kaybetmeden sevgili olmuşlardı. Ancak Tuğçe bir anda Tankut'tan uzaklaşmaya başlamıştı. Hiç kimse bunun nedenini anlayamazken bu hafta eve giren damat adayı Kemal'in meğer Tuğçe'nin eski sevgili olduğu anlaşıldı. Tuğçe'nin büyük aşkı olarak tarif ettiği Kemal'in geleceğinden haberi var mıydı? Amacı evde kalmak için Tankut'u kullanarak Kemal'le yeniden bir aşk yaşamak mıydı? Kemal, Tuğçe için mi eve gelmişti yoksa aklında başka bir aday mı vardı? Yıllar sonra bir araya gelen ikili arasında neler yaşandı?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Tuğçe Ergişi, Gökhan için gelmiştir

FRAGMANLAR