X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Kısmetse Olur 355.Bölüm

Kısmetse Olur son bölümde neler oldu? 11 Şubat Cumartesi yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kısmetse Olur'da olay dolu bir hafta daha sona ererken, Onur ve Aycan aşkında tatsız gelişmeler üst üste yaşanmaya devam etti. Aycan'ın annesinin gelişinden itibaren başlayan sıkıntılar zamanda büyüyerek ikili arasında ciddi sorunlara neden oldu. Aycan'ın bu hafta Tuğçe'ye kavga edip evde üçüncü ihtarını alması Onur'u sinirlendirdi. Bunun üzerine bir de diskalifiye potasına giren Aycan, hırsına yenik düştü. Aycan'la sıkıntılarını çözemeyen Onur'dan ise bugün bir itiraf geldi. Aycan'a evlilik teklifi etmeyi planladığını açıklayan Onur, bu yaşananlardan sonra kararını değiştirecek miydi? Gözyaşlarına boğulan Aycan ise en yakın arkadaşı Didem'e içini döktü. Evdeki tüm eşyaları kırıp döken Onur, uzun bir süre sakinleşmekte güçlük çekti.

Kral ve Kraliçe Kim Oldu?
Kısmetse Olur'da halkın oylaması ile haftanın kral ve kraliçesi belli oldu. Gelinler evinde Didem kraliçe seçilirken, Adnan da kral oldu. Uzun bir aradan sonra bu vesileyle yan yana gelen ikili arasında buzlar erimiş gibi görünüyordu. Adnan ve Didem'in şarkısı eve verildi. Yaver olarak seçilen Ünal ve Gözde onları dans etmeleri konusunda yüreklendirdi ancak ikisi de dans etmek istemedi. Konuşamalar esnasında ikili diyaloğa girmeyen çift arasında farklı bir konudan yine tartışma çıktı. Adnan'ın Didem'e mantığıyla gelmediğini tamamen duygularını baz alarak geldiğini ve bu yüzden bu halde olduklarını söylemesi Didem'i kızdırdı. Didem ise buna karşılık konuşmaya başlayınca yine bir çözüme ulaşmadan Adnan evi terk etti..

Akın ve Tuğçe tanıma yoluna girdi mi?
Öte yandan Akın ve Tuğçe Yılmaz arasında son zamanlarda gözle görülür bir yakınlaşma olmaya başlamıştı. Birbirlerinden etkilendiklerini dile getiren Akın ve Tuğçe, tanıma yoluna girme kararı aldı. Akın, Tuğçe'den beklentilerini bir kağıda yazarak ona verdi. Akın'ın kendisine bu adımı atmasıyla yeni bir aşkın da ilk kıvılcımları doğmaya başladı. Kısmetse Olur'un çiçeği burnunda çifti Akın ve Tuğçe arasında bundan sonra ne gibi gelişmeler yaşanacak?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Didem ve Adnan tanıma yolundadır

FRAGMANLAR