X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Kısmetse Olur 357.Bölüm

Kısmetse Olur son bölümde, Kral Kraliçe ödülüne çıkan Didem ve Adnan cephesinde düzelme olmuyor. Eve buruk bir şekilde dönen ikilinin ilişkileri nereye gidecek merak konusu.

Kısmetse Olur son bölümde neler oldu? İşte yeni bölümden kısa kısa notlar!

Onur, Aycan konusunda Adnan'a ve diğer arkadaşlarına dert yanarak ve epey üzgün bir gün geçiriyor.

Tankut'tan ilginç tespit: "Tuğçe, Kemal'i unutamamış"

Farima ve Sibel yakınlığı, diğer gelin adayları tarafından yadırganıyor. Didem, Farima'ya güvenemediğini dile getiriyor.

Farima, Damatlar Evi'ne geldiğinde, Gökhan'ın İlkay ve Kemal'in ondan hoşlandığını söyleyerek onu karşılıyor. Adnan ise Gökhan ve Farima'nın geçmişten tanıştığını öne sürüyor.

Yeni damat adayı İlkay, Gelinler Evi'ne gelirken eve ekmek getiriyor. Tuğçe ise bu mesaja gayt soğuk cevap veriyor. İlkay, 2014 yılından beri ilişki yaşamadığını söyldiğinde, gelin adayları bu konuyu Türk kızlarının farklı olduğuna getiriyor. Bu konuda ise Tuğçe'nin hararetli tavrı, Didem ve Gözde'nin dikkati çekiyor.

Farima, Kemal'le gelin adayları konusunda dertleşirken, başbaşa kahvaltı ettikleri sırada Ünal ve Gökhan, ikilinin arasını yapmak için girişimlerde bulunarak, İlkay'ın kahvaltı hazırlaması ve Farima'ya karşı tavrını üzerine gidiyorlar.

İlkay'ın gelinler evine ilk gelişinin ekrana verilmesiyle, Gözde'nin İlkay'a karşı sempati duyduğunu gördüğünü söyleyen Gökhan'a Ünal "Gözde ile tanıma yolunda bile değiliz" açıklamasıyla şaşırtıyor.

Gökhan'ın Tuğçe hakkındaki yorumları Kemal'i sinirlendiriyor. Gökhan ve Kemal arasında gerginlik yaşanıyor. Gökhan'ın anlatmak istedikleri kimse tarafından anlaşılmıyor. Tankut'un da desteği sonucunda, söylediklerinin yanlış anlaşıldığını gösteren Gökhan, Farima konusunda Kemal'i cesaretlendiriyor.

Bahçede tek başına oturan Tuğçe'nin kime mektup yazdığı, gelinler evinde merak konusu oluyor.

Didem ve Adnan Kral-Kraliçe ödülü için dışarı çıkıyor ama ikili arasında keyifli anlar yaşanmıyor.

Kısmetse Olur son bölüm ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise, Sevgililer Günü telaşı yaşanıyor. Bu sırada, Farima ile dans eden Adnan, Didem'in tepkisiyle karşılaşıyor. Ünal'ın Gözde'ye yaptığı sürpriz herkesi meraklandırıyor. Eve sürpriz bir isim geliyor, Alişan! Eve gelerek şarkıları ve hoş sohbeti ile herkesi keyiflendiren Alişan, Seda Akgül'den de Kısmetse Olur Evine gelmesi için davet alıyor.

 

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Onur'un ailesi Aycan'ı onaylamamıştır

FRAGMANLAR