X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Kısmetse Olur 358.Bölüm

Kısmetse Olur yeni bölümde, Sevgililer Günü konsepti ile süslenen eve gelen gelin adayları, güne sürprizli ve hoş bir başlangıç yapıyor. Bu sırada ise damatlar evinde, yine gündem Sevgililer Günü. Damat adayları hediye üzerine konuşurken, Gökhan'ın "Ben hediye almadım, al çiçek işte" açıklamasından sonra görüntüler gelinler evine veriliyor. Gökhan'ın, maneviyat içeriki şeylerin daha önemli olduğunu söylemesi üzerine, Sibel de partneri ile hem fikir olduğunu söyleyerek, olası bir tartışmayı bastırmış oluyor.

Sevgililer Günü'ne buruk başlayan Didem, Tuğçe'nin konuşmalarına rağmen, kendini iyi hissedemiyor. Adnan'la dolu dolu bir gün yaşayamadıktan sonra, neye yaradağını düşünüyor.

Farima, Kemal'le yakınlaşmasından ötürü Tuğçe'den çekiniyor. Konuşmalarının, Tuğçe'yi rahatsız edip etmediği konusunda aklında sorular var. Öte yandan, Sibel Gözde'yle bahçede oturdukları sırada, ağzındaki baklayı çıkartıyor: "Bence Farima, Ünal'dan hoşlanıyor!" Bunun üzerine Gözde de Sibel'den ağzını aramasını istiyor. İkilinin bir diğer konusu ise Kemal ve Farima eşleştirmesi oluyor.

Damat adayları, gelinler evine geldiğinde hediyeler takdim edilmeye başlanıyor. Akın, Tuğçe'den gelen oyuncak araba ve anlamlı mesajı ile güne keyifli bir başlangıç yapıyor. Notta ise "Biliyorum her şey çok yeni ve çok güzel. Bu heyecanımı, duygumu anlatamıyorum. Büyük cümleler kurmak istemiyorum. Benim için çok değerlisin, çok özelsin. Seninle hep çocuk kalmak istiyorum." Akın, bu notu kalbine doğru saklarken, oyuncak arabasıyla oynamaya başlıyor.Tankut, gelinler evine gelirken gelin adaylarına birer gül getiriyor. Bu sırada Sibel, Gökhan'a aldığı Sevgililer Günü için aldığı hediyeleri verirken, espirili anlar yaşanıyor.

Ünal, Gözde ile tanıma yoluna girmeyi teklif ediyor
İşte o anlarda Ünal'dan, Gözde'ye bir sürpriz geliyor. Ünal, tüm adayların önünde Gözde'yi şaşırtarak ona bir hediye sunuyor. Özel bir şans taşının ucuna takılı olduğu özel bir kolye hediye eden Ünal, Gözde ile tanıma yoluna girmek istediğini dile getiriyor. Gözde, kolyeyi kabul ederken ikili, tüm adayların büyük desteği ile tanıma yoluna giriyorlar.

Gökhan'dan Sibel'e Sevgililer Günü sürprizi!
Ünal ve Gözde'nin sürpriz kararının etkisi geçmemişken, ekrana gelen görüntülerle Gökhan, Sibel'e Sevgililer Günü jestini gösteriyor: Kanatlı bir elmas dövmesi. Kanatlarla, Sibel'i bir melek gibi gördüğünü, elmasla da Sİbel'in en değerlisi olduğunu düşünerek tasarlanan dövme, elmasın üzerine konumlandırılan "S" harfi ile tamamlanıyor. Gökhan, sırtına yaptırdığı dövme ile Sibel'i büyük şaşkınlığa uğratırken, onu çok mutlu ediyor.

Didem ve Adnan'dan olaylı barışma!
Dj'in gelmesiyle, evde romantik anlar eşliğinde Sevgilier Günü kutlanıyor. Bu sırada, Didem ve Adnan ayrı yerlerde üzgün bir şekilde otururken, Tuğçe, yalnız geçirdiği Sevgililer Günü'nde gözyaşlarını tutamıyor. Bu sırada Sevgican, Adnan'ın yanına giderek, Didem hakkında konuşuyor. Adnan, Didem hakkında Sevgican'a döküyor. Sevgican ise Adnan'ın adım atmasını gerektiğini söyleyerek, ikilinin arasını yapmaya çalışıyor. Bu sırada, ikiliin yanına Farima da geliyor. Adnan'ın, Farima ve Sevgican'la ne konuştuğunu bilmeyen Didem, kıskançlık sinyallerini verirken, Tankut'tan gelen ısrarlı dans davetini geri çevirmiyor. Bu sefer kıskançlık sinyalleri Adnan'dan geliyor. Farima'nın hamlesi ile Adnan Farima ile dansa kalkıyor. Didem, Adnan'ın Farima ile dans ettiğini fark edince gelip önce Farima'dan hesap soruyor, sonra da olanlar oluyor. Aralarındaki çekime daha fazla dayanamayan Didem ve Adnan barışıyorlar.

Aycan ve Onur'dan beklenmeyen açıklama!
Kısmetse Olur 14 Şubat Salı 2017 bölümünde evde olmayan Aycan ve Onur'dan beklenmeyen bir video geldi. Tüm adaylar ekran başına geçti. Aycan ve Onur'un diyecekleri vardı.

Birkaç gündür hasta olduğu için evde olmayan Aycan'dan sonra, Onur da 14 Şubat'ta eve gelmeyince arkadaşları endişelenmişti ama bir süre sonra gelen video gönülleri rahatlatsa da akıllarda karışıklık bıraktı. Onur, birkaç gündür hasta olan ve araları bozuk olan Aycan'ı yapımın izni ile görmeye gitmiş ve her şeyi tatlıya bağladıklarını söylese de ev halkı tarafından çok samimi olmadığı düşünüldü.

Seda Akgül, sürprizleriyle eve geliyor!
Kısmetse Olur'un Sevgililer Günü'ne özel büyük sürprizi Alişan oldu! Sevilen şarkıcıyı karşılarında gören adaylar keyifli dakikalar yaşadı. Alişan, ilk şarkısından sonra gelin ve damat adaylarıyla sohbet etti. Annesinin şikayetlerini dile getiren Alişan, Didem ve Adnan ilişkisi hakkında konuştu. Şaka ile karışık Didem'e sataşan Alişan'a, Seda Akgül'den de yine şaka yollu destek geldi. Seda Akgül ve Alişan'ın kafa kafaya verip dedikodu yaptıkları anlar, ekran başındakilere de keyifli anlar yaşattı. Alişan'ın, evdeki adayları yakından takip etmesi de gözlerden kaçmadı.

Eve gelen ikinci sürpriz ise Flamenko rüzgarı oldu! Eve gelen dansçılar, adaylara koreografi çalıştırdılar. Evde renkli görüntülerin yaşandığı bu anları, bölümden izleyebilirsiniz.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Rabia ve Gamze yakın arkadaştır

FRAGMANLAR