X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Kısmetse Olur 360.Bölüm

Kısmetse Olur son bölümde neler oldu?

Kral ve Kraliçe belli oldu!
Kısmetse Olur yayınlanan son bölümde haftanın kral ve kraliçesi belli oluyor. Kraliçe, gelinler evinden Gözde olurken, kral damatlar evinden Onur oluyor! Gözde ve Onur ise yaver olarak kendilerine Akın ve Sevgican'ı seçiyor.  Aycan'ın yokluğunda pek keyfi yerinde olmayan Onur, Gözde ve Ünal'ın arasını yapmaya çalışıyor. Aldığı çiçeği Ünal'a vererek, bununla Gözde'den özür dilemesini ve barışmalarını istiyor ancak durumlar umdukları şekilde gelişmiyor!

Gözde, kolyeyi çıkarıyor! Ünal ağlıyor!
Gözde, Ünal'a olan öfkesini onun aldığı kolyeyi çıkararak gösteriyor. Ünal'ın bu umursamaz hallerinden şikayetçi olan gelin adayı, ondan daha çok ilgi beklediğini söylüyor. Ünal, Gözde'den özür dileyerek kolyeyi takmasını istiyor. Sorunlarını çözebileceklerini söylemesine rağmen Gözde onun bu teklifini reddediyor. Bunun üzerine sinirlenen Ünal, kolyeyi ve çiçeği atarak evden çıkıyor. 

Damatlar evinde ağlayarak, kendini ifade edemediğini söyleyen Ünal, özel hayatında kimseyi mutlu edemediğini belirtiyor. Bunun üzüntüsünü duyan ve Gözde'yi de mutlu edemeyeceğini düşünen Ünal'ı arkadaşları teselli ediyor....Peki bu soğuk savaş sonrası ikili arasında neler olacak? Gözde, Ünal'ı affedecek mi?

Akın ve Tuğçe arasında gerilim!
Öte yandan Akın, önceki gün babasının eve gelmesiyle gelin adayı olan Tuğçe'yi onunla tanıştırmıştı. Tuğçe'nin, Akın'ın babasının yanında bacak bacak üstüne atarak oturması tepkilere neden oldu. Tuğçe, bu durumu açıklamaya çalışırken gözyaşlarına boğuldu. Akın ise onun bu ilgisiz tavırlarından yakındı.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Gamze ve Didem yakın arkadaştır

FRAGMANLAR