X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Kısmetse Olur 370.Bölüm

Kısmetse Olur'da spor zamanı!
Adaylar güne sporla başladı. Hem spor yapıp hem de eğlenen adaylar arasında güldüren anlar da yaşandı. Yapılan ısınma hareketlerinden sonra yarışmaya başlayan adaylar içinden en güçlü gelin ve damat adayı seçildi. Peki evin en güçlü gelin ve damat adayı kim oldu? Düellolar nasıl geçti?

Aycan'ın akıbeti belli oldu!
Kısmetse Olur'da bir süredir bulunmayan gelin adayı Aycan'ın programa dönüp dönmeyeceği belli değildi. Sürüncemede kalan ve herkesin merak ettiği bu duruma Seda Akgül açıklık getirdi. Aycan, bundan sonra Kısmetse Olur'da olmayacak. Seda Akgül'ün bu durumu açıklığa kavuşturmasının ardından ise Onur da bir açıklama yapmak istedi. Aycan'la yollarını ayırma kararı aldıklarını söyleyen Onur, bunun çok zor bir süreç olduğunu ve bu konuda herkesten anlayış beklediğini ifade etti.  Onur, Aycan'ın tedavisi boyunca elinden geleni yaptığını ancak bu sürecin oldukça zor olduğunu ve artık yıprandığını da sözlerine ekledi. Bir kaç gündür görüşmeyen ikili yollarını ayırma kararı aldı.

Farima'dan Onur'a yeşil ışık!
Evin gelin adaylarından Farima ise son zamanlarda Onur'u yakın markaja almıştı. Aycan'la olan durumlarının belirsiz olmasından dolayı kendini geri çeken Farima, Onur'la baş başa sohbet etme fırsatı buldu. Farima ile baş başa sohbet eden Onur, şuanda gönlünün birine kayma olasılığının olmadığını ancak her şeyi zamana ve akışına bıraktığını söyleyerek ona kapılarını kapatmadı. Farima ise Onur'un bu durumu karşısında anlayış göstereceğini ve o da zamanla her şeyin yerine oturacağının altını çizdi. İkili arasında geçen bu samimi sohbet, akıllara yeni bir aşk mı doğuyor sorusunu getirdi...

Akın ve Tuğçe aşkı dolu dizgin!
Birlikte dışarı çıkan Akın ve Tuğçe cephesinden iyi haberler geliyor... Akın, Tuğçe'ye olan aşkını sonunda itiraf etti.  Sürpriz ödül gezisinde eğlenceli anlar geçiren ikili, çevredeki hayranlarıyla da sohbet etti.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aycan ilk olarak Adnan'a talip olmuştur

FRAGMANLAR