X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Kısmetse Olur 410.Bölüm

Kısmetse Olur son bölümde neler oldu?
Kısmetse Olur'da hızla başlayan ve biten ilişkiler evdeki dengeleri değiştirdi. Melis ve ilkay aşkının çok çabuk başlaması Adnan'ın aklına soru işaretleri düşürüyor. Eğer ki Melis hoşlandığını söylemeseydi, ilkay'ın asla onunla birlikte olmayacağını söyleyen Adnan, Melis'in tepkisini çekti. Melis'le ilkay ilişkisinin popülerlik için mi olduğunu sorgulayan Adnan, neden onlara inanmadı? Melis, Adnan'ın dostluğundan artık şüphe duyduğunu ve böyle devam ederse Adnan'ın etrafında hiç dostunun kalmayacağını söyledi.

Onur ve Akın arasında çıkan tartışma büyüdü. Onur, Akın'ın Farima'ya olan hislerini dışarda söylediğini ama içerde bunu dile getirmediğini iddia etti. Akın'ın son zamanlardaki tutarsız davranışlarından dolayı onu eleştiren Onur, sinirlerine hakim olamadı. Akın'la tartışmaya başlayan Onur giderek yükseldi. Akın ise rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Akın günlerdir süregelen Farima konusunu da sonunda netleştirdi. Farima'dan hoşlandığını artık açıkça söyleyen Akın, ondan aldığı tepkiyle ise şaşırıp kaldı. Farima, bir başka gelin adayını incitip de kendisine gelen birini istemeyeceğini söyledi. Ancak diğer adaylar onların yine de birlikte olacaklarını söylediler. Peki Akın ve Farima aşkı ne zaman başlayacak? Akın neden bir aydır Farima'yı gözlemlediğini saklayarak yeni söyledi? Akın bu süreçte Rabia'yla neden samimi oldu?


BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Rabia ve Gamze yakın arkadaştır

FRAGMANLAR