X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Kısmetse Olur 411.Bölüm

Kısmetse Olur son bölümde neler oldu?

Kısmetse Olur'da Gamze için gelen Enes'in yüzüne kapılar kapanmaya başlıyor. Gamze ile tanıma yoluna giren ve ondan sıcaklık alamayan Enes, bu durumu artık neticelendirmek istediğini söylüyor. Enes'in aceleci tutumu karşısında olumsuz etkilenen Gamze ise onu reddediyor. Enes'in ani yükselişi gelinler evinde tepkilere neden oluyor! Gamze'nin soğuk tavırları nedeniyle ilişkilerine isim koyamayan Enes ondan net bir cevap almak isterken beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalıyor. Gamze, Enes'i istemediğini açıklıyor ve gelinler evinde tansiyon bir anda yükseliyor!

Damatlar evinde yaşanan Enes ve Şerif arasında çıkan tartışma Emre ile Adnan dostluğunu kopma noktasına getiriyor. Emre, Şerif'i korumaya çalışırken bir anda karşısında Adnan'ı buluyor. Adnan'la tartışmaya başlayan Emre, eteğindeki taşları da bir bir dökmeye başlıyor. İkili arasında gergin bir sohbet geçiyor. Emre, bu evin Adnan'ı değiştirdiğini ve geldiğinden beri Emre'ye soğuk davrandığını iddia ediyor. Adnan ise Emre'nin bu sözleri karşısında bir daha onunla muhattap olmak istemediğini söyleyerek uzaklaşıyor. Emre ve Adnan dostluğu da böylece sona ermiş oluyor. Adnan ve Emre dostluğunun bitmesi Adnan'ı derinden yaralıyor. Evde kutuplaşmalar hızla büyümeye devam ediyor.

Melis, Adnan'ın herkese karşı değiştiğini ve tek amacının birinci olmak olduğunu belirtiyor. Geçen seneki Adnan'ın bu sene olmadığını konuşan Melis ve Emre, eski defterleri de açmaya başlıyor.

Haftanın birincileri ise Aycan ve Onur çifti oluyor. Birlikte romantik yemeğe giden ikili arasında aşk dolu dakikalar yaşanıyor...

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Gökhan'ın annesi Rabia'yı istememiştir

FRAGMANLAR