X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Kısmetse Olur 422.Bölüm

Kısmetse Olur yeni bölümde Onur ve Aycan çifti, Safranbolu'ya gidiyor. Aycan, Onur'un ailesiyle tanışacağı için heyecanına engel olamıyor. Onur'un ailesinin yanında onlardan geçmişte yapılan hatalar için özür dileyen Aycan, af diliyor. Aycan'ın bu davranışı karşısında son derece anlayışlı davranan aile büyükleri ise onun özrünü kabul ederek, onları sonunda kadar desteklediklerini belirtiyor. Onur'un babası ise Aycan hakkında söylediği sözlerle, Aycan'ı hem gururlandırıyor hem de ağlatıyor. Aycan'ın gelini değil bundan sonra kızı olduğunun altını çizen Onur'un babası Aycan'a övgüler yağdırdı. 

Kısmetse Olur haftanın finalinde Enes'in elenmesinin ardından bugün yayınlanan yeni bölümde, eve yeni bir damat adayı giriyor. Özgüvenli duruşuyla girdiği andan itibaren dikkatleri üzerinde toplayan damat adayı Murat, daha önce bir evlilik geçirdiğini ve bu evliliğinden ikiz çocukları olduğunu söyledi. Mutsuz bir evlilik geçiren Murat, artık doğru insanla hayatının geri kalanını yaşamak istediğini belirtti. Gelin adaylarının sorularını cevaplayan Murat, programa da Tuğçe için başvurduğunu itiraf etti. Murat'ın bu sözünden sonra bir anda bütün gözler Tuğçe'ye çevrildi... Peki Tuğçe, Murat'ın ona talip olması durumunda ne tepki verecek?

Kısmetse Olur yeni bölümde, Pınar ve Melis tartışması kavgaya dönüştü. Pınar, İlkay'ın sosyal medyasında hala eski sevgiisiyle olan fotoğraflarının durduğunu Melis'e hatırlatınca olanlar oldu. İlk günden bu yana evde yıldızları bir türlü barışmayan Melis ve Pınar, yeni bir tartışmanın içine girdiler. 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Onur, Aycan'a mektup yazmıştır

FRAGMANLAR