X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Kısmetse Olur Haftanın Finali- 12.02.2017

Kısmetse Olur haftanın finalinde tartışmalar ve gerginlikler üst üste yaşandı. Geçtiğimiz hafta boyunca evde huzur neredeyse hiç kalmamıştı.  Adnan  ve Didem, Onur ve Aycan çifti ayrılığın eşiğine gelmiş, günlerce ayrı kalmıştı. Çiftler arasındaki bu gerginlik finalde de devam etti. Özellikle Adnan ve Didem tartışması daha da büyüdü.

Kısmetse Olur’da saatler ilerledikçe eleme heyecanı da arttı. Adaylar arasından yapılan oylamada elenmesi yönünde  en çok oyu gelinler evinde Aycan, damatlar evinde ise Kemal aldı. Haftanın birincileri olan Didem ve Tankut arasında ise en çok oyu alanın evini koruyup koruyamayacağı belli değildi. Seda Akgül, kutudan çıkan zarfı açarak içindeki kararı bildirdi. Bu haftanın güzel sürprizlerinden biri olan şey ise bu hafta eleme olmayacağı kararı oldu. Bu karar üzerine adayların üzerinden büyük bir yük kalkmış oldu. 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Adnan ve Leyla dosttur

FRAGMANLAR