X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Kızlarım İçin 6. Bölüm

Kızlarım İçin son bölümde, Zübeyir ve Hacer isimsiz bir mektup yazarak, Yaşar'a Ayten'in aşığının kim olduğunu söylüyor. Yaşar'ı kendilerinden uzak tutmak için hedef şaşırtan ikili kendi oğulları Alper'i de bu işin içine karıştırıyorlar. Alper aracılığı ile mektubu okuyan Yaşar, deliye dönüyor ve Ayten'in aşığını bulmaya gidiyor. Peki, Yaşar'ın hedefine aldığı kişi şimdi ne yapacak? Zübeyir ve Hacer, amaçlarına ulaşabilecek mi?

Sumru ve Egemen aşkı da kopma noktasına gelmiştir. Egemen, hastalığı yüzünden Sumru'dan vazgeçmek zorunda kalır. Bunu bilmeyen Sumru ise artık kendine başka bir kapı aralar. Ancak araladığı bu kapı aynı zamanda bir çok belanın da başlangıç noktası olacaktır. 

Kızlarım İçin yeni bölümüyle salı 20.00'de Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Yaşar karakterini Fikret Kuşkan canlandırmaktadır

FRAGMANLAR