X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Koca Koca Yalanlar Final Bölümü

Ahmet'in geri dönem çabalarına karşılık vermeyen Müjgan, onu hayatından tamamen çıkarmaya karar verir. Bunun için Erdem ile birlikte olduğunu söyleyen Müjgan, eski kocası Ahmet'in karşısına çıkar. Ahmet, gördüğü manzara karşısında oldukça üzgündür. Ne diyeceğini bilemez ve öylece çekip gider.

Ahmet'i nikah masasına oturtmaya çalışan Sude, yeni planlarını devreye sokar. Sude, bu kez her zamankinden daha fazla amacına yaklaşmıştır. Öte yandan Nilgün'ün boşanmak istediği Şahin, kendisini oldukça çaresiz hisseder. Şahin'in tüm mal varlığını üzerine geçiren Nilgün, tüm barışma isteklerini geri çevirir. Şahin, Nilgün ikna etmenin yollarını aramaya başlar.

Osman'ın, Şahin'in tüm çapınlıklarına kayıtsız kalması Canan'ı evlenmekten vazgeçirir. Osman, delicesine aşık olduğu Canan'ın gönlünü kazanmak için her şeyi deneyecektir. İkilinin nikah masasına oturabilmesi için tüm arkadaşları da seferber olur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR