X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

1.Bölüm izle

Kanal D’nin başrollerini; Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları, büyük bir merakla beklenen “Kötü Yol” adlı yeni dizisi, 26 Temmuz Perşembe akşamı başlıyor.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmenliğini Nisan Akman’ın yaptığı, senaryosunu da Zülküf Yücel’in kaleme aldığı, Orhan Kemal’in aynı adlı romanından esinlenerek televizyona uyarlanan “Kötü Yol”un hikayesi, 1965 yılının İstanbul’unda, Yeşilçam’da geçiyor. Dönem dizisi olan ve ilk bölümlerinin çekimleri Adana’da gerçekleştirilen, “Kötü Yol”, sürükleyici hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve rejisiyle, milyonların yeni ekran gözdesi olmaya aday.

İşte “Kötü Yol”un dev oyuncu kadrosu

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken “Kötü Yol”da; Cansel Elçin, Şükran Ovalı, İlker Aksum’un yanı sıra; Ezgi Mola, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuncer Salman, Nergis Çorakçı, Nilüfer Açıkalın, Ferit Kaya, Nursel Köse, Cengiz Sezici, İştar Gökseven, Gökçe Ayyıldız, Burçin Abdullah, Özbek Yıldız, Funda, İlhan,Gündüz Sezgi  ve Ali Erkazan rol alıyor. Dizide, Ahmet Mümtaz Taylan da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

“Kötü Yol”un ilk bölümünün konusu şöyle;

Çamaşırcı Ayşe Kadın’ın büyük kızı Nuran, çevresi tarafından sürekli güzelliğiyle övülen ve artist adayı olarak görülen fakir bir kızdır. Rejisör Kenan Yılmazer, bir film çekimi için geldiği Adana’da Nuran’ı görüp beğenir. Ve ona oyunculuk yapması teklifinde bulunur. Lakin Nuran, büyük bir aşkla sevdiği şoför Reşat’la evleneceğini söyleyerek bu teklifi reddeder. Bu sırada Nuran’ın ağabeyi İhsan, onu yüklü bir başlık parası karşılığında Bedir Ağa’ya satar. Nuran’ın şimdi tek kurtuluş ümidi Reşat’tır. Nuran, Reşat’tan kendisini biran önce kaçırmasını ister. Fakat evlilik hayalleri kurduğu Reşat’ın, kendisini patronunun karısı Bedia’yla aldattığından henüz haberi yoktur.

BÖLÜMLER