X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

16.Bölüm

Sinem ve Ali’nin yolları, birlikte bir restorana düşüyor. Sohbet ilerledikçe de ikili, birbirlerini hala kıskandıklarının farkına varıyor.

Sinem ve Ali’nin yolları, birlikte bir restorana düşer. Sohbet ilerledikçe birbirlerini hala kıskandıklarının farkına varırlar fakat, restoranı da birbirine katarlar. Anne ve babasının yan yana olduğunu öğrenen Mehmetcan ise sevinçten yerinde duramaz. Gecenin sonunda Mehmet Ağa, Ali’yi ve Sinem’i karakoldan almaya gider.

Mehmetcan ve çete, boylarından büyük işlerin peşindedir.

Volkan ve Sinem arasındaki yakınlaşma ise, Ali’yi çileden çıkarır. Mehmetcan ise hala, anne ve babasının arasını düzeltme peşindedir.

BÖLÜMLER