X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

15.bölüm

Cemi, Elif ve kardeşlerini rahatsız ediyor

Sarhoş bir şekilde Elif’in evine gelen, bağırıp çağırarak hem onu, hem de kardeşlerini rahatsız eden Cemi’yi, Ali fena halde hırpalıyor.
Armi ile Utku’nun arası iyice gerilir. Utku’nun intikam numarasını yutan Armi söyleyeceklerinden vazgeçer. Kendini suçlu hisseden Yeliz, Cansu’yu alabilmek için yine yanlış bir karar vererek eniştesinin teklifini kabul eder. Timuçin ve babası, Hulusi ile davayı görüşmek üzere ofise gelirler. Timuçin’in Ali ile gergin olan arası orada iyice gerilir ve tatsızlık çıkar. Hulusi, Utku’nun gideceğinden emin olunca rahatlar. Utku kızlarla vedalaşır ancak Armi ortaya çıkmaz. Utku hava alanına giderken Armi pencerede gözyaşlarına boğulur. Cemi uzun zamandır gözü olduğu Elif’in  dükkânda akşam mesaiye kalmasını sağlar. İçkiden cesaret alan Cemi, Elif’e duygularını açar. Fakat işler planladığı gibi gitmez. Elif’ten karşılık bulamaz ve kızın evine gitmesi ile iyice öfkelenir. Bu arada daha da sarhoş olur. Gecenin bir saati kızların evine gider ve kapıya dayanır. Sesler mahalleyi ayağa kaldırır. Ali olaya müdahale eder ve Cemi’yi fena halde hırpalar. Elif olanları Mihrace’ye anlatır. Tam o sırada Cemi gelir ve beklenmedik bir açıklama yapar. Elif tarafından sürekli terslenen Ali okulu ve işi bırakıp bir süre memlekete gitme kararı alır. Yeliz, davadan vazgeçmesi karşılığında eniştesi ile okul çıkışı sinemaya gitmek zorunda kalır. Işıklar söndüğünde sadece salonda ikisi vardır. Armi’nin doğum günü vardır. Kızlar Utku’nun gidişi ile iyice yıkılan Armi’nin neşesini getirmek için sürpriz parti hazırlarlar. Parti herkes için sürprizlerle dolu geçer.

BÖLÜMLER