X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

16.bölüm

Utku ile Armi aşkına engel çıkarılıyor

Utku’nun Armi’nin doğum gününe gelmesi herkesi şoke ediyor. Aşk sarhoşu olan Armi ve Utku’nun bu mutlulukları ise uzun sürmüyor.
Utku’nun, Armi’nin doğum gününe gelmesi herkesi şaşırtır. Başta Armi olmak üzere herkes onun gelişiyle şoke olur. Ancak bu durum onları camdan izleyen Hulusi’nin hiç de hoşuna gitmez. Armi ve Utku aşk sarhoşudur. Partide Timuçin ve Ali arasında ise gerginlik yaşanır. Utku ve Ali eve gittiklerinde Hulusi ile tartışırlar. Amcasının verdiği karar hem Utku’yu hem de Ali’yi çok şaşırtır. Bade ise bu kararla yıkılır. Kızlar da akşam evde yaşananları öğrenince çok üzülürler. Elif tarafından reddedilen Cemi intikam peşindedir. Önce Ali’yi dövmeleri için adam tutar, sonra da Elif’i çok zor duruma sokacak bir plan yapar. Kızlar halalarının, Cansu konusunda birden bire çok iyi niyetli davranmasına anlam veremezler. Enişte ise sürekli Yeliz’i arayıp buluşmak ister. Cansu’yu geri almak için Yeliz onu atlatamaz ve gizlice buluşmak zorunda kalır. Enişte marinadan tekne ile denize açılma planı yapmıştır. Utku’nun annesi apar topar İngiltere’den gelir ve Armi’yi görmek ister. Utku ise ülkesinde okumak için bir yol bulmaya çalışmaktadır. Ancak Utku’nun annesi de boş durmaz Elif ile başabaşa bir görüşme ayarlar. Söyledikleri Elif üzerinde istediği etkiyi yaratır. Artık Utku ve Armi’nin önündeki tek engel Hulusi değildir.

 

BÖLÜMLER