X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

21.bölüm

Elif ile Ali, Cansu’yu geri almaya çalışıyor

Elif ile Ali, Cansu’nun eniştesi Cengiz tarafından fiziksel şiddete uğradığını ispatlamaya ve onu geri almaya çalışıyor.
Herkes hastanededir ve gergin bekleyiş sürmektedir. Hulusi Bey, Elif’i korumak isterken ağır yaralanmıştır. Ali, bakımı yeni yapılan arabanın birden bire frenlerinin bozulmasından şüphelenir ve sabotaj ihtimalinin araştırılmasını ister. Cengiz, kendisini kızdıran Cansu’yu yine döver. Ancak bu sefer Cansu ablalarına telefon açar ve dayak yediğini Yeliz’e söyler. Yeliz olanları öğrenince çılgına döner ve Simge ile eniştesine bir plan kurar. Eve de anlaşılmayan merak uyandırıcı bir mesaj bırakır. Babasının Hulusi’ye komplo kurduğundan emin olan Timuçin zor bir karar almak zorunda kalır. Elif ile Ali, Cansu’yu darp raporu almak için karakola ve hastaneye götürürler. Amaçları onu geri almaktır. Şevkiye ise Cansu’yu kaybetmemek için elinden geleni yapar. Komiser herkesi üzen bir karar verir. Kızlar haber alamadıkları Yeliz’i her yerde ararlar. Bu sırada Yeliz ile Simge, Cengiz’i evde rehin almış ve fiziksel şiddet uygulamaktadırlar. Kendilerini ondan intikam almaya fazla kaptıran kızlar, büyük bir tehlikenin yaklaşmakta olduğunu fark etmezler. 

 

BÖLÜMLER