X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

28.bölüm

Elif evleniyor, Ali yıkılıyor

Elif, olaylı geçen nikâh merasimine rağmen Timuçin ile evleniyor. Bu durum Ali’yi ise yıkıyor.
Elif ile Timuçin’in nikâhları olaylı geçer. Şükran oğlunun gizlice evlendiğini öğrenir ve nikâh dairesine baskın yapar. Çıkan rezalete rağmen Timuçin inat eder ve imzayı atar.
Ali yıkılmıştır. Utku bile onun moralini yerine getiremez. Hulusi, Cansu’yu görmek için haber vermeden Cengiz’lerin evine gider. Bu sürpriz ziyaret karşısında Cengiz ne yapacağını şaşırır. Gerçeği öğrenen Simge ise Yeliz’in gönlünü almak için harekete geçer. Sevcan da Yeliz’i kışkırtmaya devam etmektedir. Daha fazla dayanamayan Yeliz, Sevcan’la kavgaya tutuşur. Utku’nun annesi sonunda İngiltere’ye döner ama, gider ayak Utku ve Armi’nin arasını bozmaktan da geri kalmaz. Sahte nikâh yapıldığından şüphelenen Şevkiye, Elif’in peşine dedektif takar. Derya ise Elif ve Timuçin’e büyük bir sürpriz yapar.

BÖLÜMLER