X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

38.bölüm

Cansu ortadan kayboluyor

Okul gösterisine halasının da gelmesini isteyen Cansu, bu isteği yerine getirilmeyince, gösteri öncesinde ansızın ortadan kayboluyor.
Cengiz’i bıçaklayanın Şevkiye olduğunu öğrenen Timuçin şoktadır. Fakat Elif’e söylemek ile söylememek arasında kararsızdır. Söylerse onu tamamen kaybetmekten korkmaktadır. Cansu ise halasına çok bağlanmıştır. Okul gösterisine onun da gelmesini istemektedir. Elif ise onu çağırmaz. Cansu bu duruma çok üzülür ve herkesin onun sahneye çıkmasını beklediği bir anda ortadan kaybolur. Utku, Ayaz ile kapışır ve onun ne kadar tehlikeli bir adam olduğunu bir kez daha anlar. Armi’yi ondan uzak tutmak için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıdır. Alaz ise Armi’ye büyük bir sürpriz yapar. Utku’ya sert çıkan Armi, Alaz ile arkadaşlığını Elif’ten de saklamaktadır. Her şeyi fırsata çevirmeye çalışan Şahin’in yeni hedefi Timuçin’dir. Şirkete onu ziyarete gider.

 

BÖLÜMLER