X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

42.bölüm

Armağan ve Ayaz tehlikede

Armağan ile buluşan Ayaz, eli silahlı adaklar tarafından takip ediliyor. Durumu fark etmeyen Armağan ve Ayaz’ı büyük bir tehlike bekliyor.
Elif, Cansu’nun velayetini alabilmek için reddi miras yapmak istemez. Bu durumu Timuçin’in ailesine, Hulusi Bey bildirir. Utku ise Derya ile ilgili bildiklerini anlatmakta geç kalır. Söz artık kesilmiştir ve Ali’nin bu noktadan sonra dönüşü yoktur. Armi ile buluşan Ayaz takip edilmektedir. Peşlerindeki adam silahlıdır ve bu durumu fark etmeyen Ayaz ve Armi büyük tehlikededir. Cansu’nun piyano dersleri için gelen Özgür Hanım ile Hulusi Bey arasında sürpriz bir gelişme olur. Elif telefonu kapalı olan Armi’ye ulaşamaz, üstelik Ebru’da kalmadığı da ortaya çıkmıştır. Cansu için mahkeme kararını verir. Bu karar Elif’i iyice çaresiz bırakır. Evde de Şevkiye’yi şoke edici bir gelişme beklemektedir.

 

BÖLÜMLER