X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

48.bölüm

Elif’e şok suçlama

Elif, şoke edici bir suçlamayla karşı karşıya kalıyor.
Elif, iş arayışındadır. Kızlar evi boşaltmaları gerektiğini Bade’den öğrenirler ve gerçeği sakladığı için Elif’e kızarlar. Bir yandan ev bulma telaşı bir yandan borçlar Elif’i iyice köşeye sıkıştırır. Ali, Elif ile konuşmaya çalışır ama istediği cevapları alamaz. Elif’i hala bir tehdit olarak gören Derya ise Ali’yi kendine iyice bağlamak için yeni bir plan  yapar. Bir an önce taşınmak zorunda olan kızların evine bir gazeteci sürpriz ziyarette bulunur ve onlara Timuçin İlter hakkında televizyonda konuşmaları için yüklü miktarda para teklif eder. İrem ile konuşan Elif bir umut onunla buluşmaya evlerine gider. Ancak orada da kapıya bir alacaklı dayanır. Zor kullanmak isteyen adam ile İrem arasında kavga çıkar.
Elif yardım etmeye çalışırken olaylar kontrolden çıkar. Yeliz’e beklediği para yardımı hiç ummadığı birinden gelir fakat bu iyiliğin bir karşılığı vardır. Yeliz duyduğu teklif karşısında ne yapacağını şaşırır.

BÖLÜMLER