X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

8.bölüm

Yeliz, intihara teşebbüs ediyor

İntihara teşebbüs eden Yeliz hastaneye kaldırılıyor. Aynı anda Bilge’nin ameliyatı için hastanede bulunan Elif olanları öğrenince halaları Şevkiye ile şiddetli bir tartışmaya giriyor.
Elif ve Armi, Bilge’nin ameliyatı için hastanedelerken, Yeliz’in de ambülansla apar topar getirildiğini görünce şoke olurlar. Elif, Yeliz’in intihara teşebbüs ettiğini öğrenince Şevkiye ile şiddetli bir tartışmaya tutuşur ve hastanede kıyamet kopar. Hastanedeki olaydan sonra Şevkiye, Cansu’yu almak için hukuki işlemleri başlatır. Üst üste gelen felaketler nedeniyle Elif işe gidemez ve Mihrace’nin gazabına uğrar. Elif işten çıkartılır. Hastaneye gelen Cem olanları duyuca bu kötü haberi veremez ve Mihrace’yi yumuşatmaya çalışır. Ali’nin ameliyat parasını nasıl bulduğunu anlayan Utku gerçekler ortaya çıkmadan yardımda bulunmayı teklif eder. Hulusi, Utku’nun Armi’ye olan ilgisini keşfeder ve kendince önlemler alır. İhmal davası açmaya hazırlanan Ali, Timuçin’in şirketinin aleyhinde bilgiler toplamaya devam eder. Yeliz kendine gelir, ancak hiç bir şey anlatmaz. Onu muayene eden doktor Elif’e tacizden şüphelendiğini söyleyince ortalık bir anda karışır.

 

 

BÖLÜMLER