Component Name: VideoAdServiceJs - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 301062999


Varnish cache server

X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

12.Bölüm

Su, bu zamana kadar Ayşegül’ü hafife almıştır. Ama artık işler değişecektir. Ayşegül, Mabeynciler’den biri gibi kabul görür. Su, anne krizini atlatmaya çalışırken, Ayşegül olayı ona ağır gelir. Ve Su harekete geçer. Çetin’den medet umar ama, Çetin’in Su’ya yardım etmek için bir şartı vardır.
Arzu’nun içi içini yemektedir. Ali’ye bir şey olursa mahvolacaktır. Ali’yi aramak ister ama Su onu engeller.
Çetin, Ali’nin tek destekçisidir. Eski dosttan düşman olmaz. Ali’nin hayatı Çetin’e bağlıdır. 
Ayşegül, avukat meselesini Cem Aslan sayesinde tatlıya bağlamıştır ve keyfi yerindedir. Ama Fikriye onun keyfini bozar. Ayşegül bu kez sert kayaya çarpmıştır. Fikriye’nin gönlüne girmek için bir yol bulması gerekmektedir.
Demir, her şeyden habersiz, mezuniyet için hazırlıklarını yapar. Yine de Su’nun anne ve babası hakkındaki gerçekleri öğreneceği gerçeği içini kemirir. O duymadan söylemeli midir? Su, duyarsa her şeyi bitirecek midir?

BÖLÜMLER