X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13.Bölüm

Su, ailesine resti çekmiştir. Onlara hiç güvenmemektedir ve gerçekten neler olup bittiğini, sadece Ece’den öğrenebilecektir. Onu durdurmak ise zor olacaktır.
Demir’in kalbi çok kırılmıştır. Su’yu affetmek istese de yapamaz. İkisinden birinin ilk adımı atması gerekmektedir. Su şansını zorlar. Cesaretini toplar ve Demir’in evine gider.
Arzu ve Ali tekrar beraberdirler. Birlikte Londra’da okuma kararı almışlardır. Acaba Biricik engel olabilecek mi?
Ayşegül’ün keyfi yerindedir. Fikriye’yle ortaklığı iyi gitmektedir. Su’yu dışarıda tutmayı başarmıştır. Neslişah için avukatları ayarlar. Cem Aslan da gözünün içine bakmaktadır. Her şey yolunda giderken, Cem Aslan’ın zaafına yenilmesi, Ayşegül’ün kendisini hiç ait olmadığı bir dünyanın ortasında bulmasına neden olur. Tehlike kapıdadır. Ayşegül’ün iyice içlerine sızması, Su’yu ailesinden uzaklaştırıp Çetin’e yakınlaştırır. Çünkü Su’ya sadece Çetin yardım edebilir. İpler artık Çetin’in elindedir. Su’yun onunla anlaşmaktan başka çaresi yoktur. Su bu anlaşmanın bedelini ödemeye razı olacak mı?

BÖLÜMLER