X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

16.Bölüm

Su’nun başını derde sokan Çetin, kendini ona affettirmek için romantik bir gece planlıyor. Su, Müdire’ye yakalanır. Yurttan atılması an meselesidir. Bir şeyler yapıp durumu açıklamalıdır. Aksi halde gidecek hiçbir yeri yoktur.
Çetin, Su’nun peşini bırakmaya niyetli değildir. Su’nun başını derde sokmuştur. Kendini affettirmek ister. Bunun için bir plan hazırlar ve ona romantik bir gece planlar. Ama Su’yu, yanına getirmenin de bir yolunu bulması gerekmektedir. Çünkü Su, Çetin’in teklifini asla kabul etmeyecektir.
Arzu çok kararsızdır. Ya bebeği seçecektir, ya Ali’yi. Tam kararını verdiği anda Ali, hiç beklenmeyen bir şey söyler. Arzu’nun kararı, vereceği cevaba bağlıdır.
Demir’in Su ile arasında yeni bir haberci vardır: Fulya. Demir, Su hakkındaki her şeyi Fulya aracılığıyla öğrenmektedir. Fulya’nın bir şeylerden şüphelenmesi an meselesidir.
Ayşegül, Su’dan kurtulmak için ona bir oyun hazırlar. Çetin’e, Su’nun en düşmüş halini göstermektir planı. Bunun için kendine bir suç ortağı bulur, ama Su ve Çetin’in Ayşegül’ün oyunundan haberi yoktur.

BÖLÜMLER