X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

3.Bölüm

Su, Ayşegül’ün yaşattığı şoku atlatamamışken, üstüne bir de ailesi çöker. Bu kadar yükü tek başına taşıyacak gücü yoktur. Ali’den uzaklaşmaya çalıştıkça, onu daha da yakınında bulur. Fikriye’nin de beklenmedik bir şekilde Ali’yi onaylaması, ideal bir mutluluk resminin, poz veren iki kişisi olmak için ilk adımdır. Ayşegül, bu resmi karalamazsa eğer.
Su ve Ayşegül arasındaki otopark krizi, Ayşegül için bulunmaz fırsat olur. Su’yun, onu nasıl ezip geçmeye çalıştığını herkese anlatacaktır. Bunu planlarken karşısına aşamayacağı bir engel çıkar. Fakat vazgeçmeye niyeti yoktur. Ayşegül’ün her zaman yedek bir planı vardır. Ama küçümsediği için hesaba katmadığı biri bütün oyunlarını bozabilir.
Çetin iddiayı kaybetmuştur. Bu iddia başta eğlenceli gelse de, yenilgi sancıya dönüşmeye başlar.  Yavaş yavaş kendisi de fark edecektir ki; üzüntüsünün nedeni elinden giden arabası değil, başka bir şeydir.
Okulda liseler arasında müzik yarışması düzenlenecektir. Su da adaylardan biridir. Sonucu Su’dan daha fazla heyecanla bekleyen bir kişi vardır; Demir.  O da grubun üyelerinden biridir.  Umut kapısı aralanır. Su’ya en yakın olacağı zaman ve kendini gösterebilmek için bir fırsattır.  Demir için asıl yarışma, şimdi başlamıştır.

BÖLÜMLER