X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

6. Bölüm

Su,  Cem Aslan’a güvenmeyi seçmiştir ama, Cem Aslan alışkanlığından vazgeçememiştir. Fikriye’nin haklı çıkması, Su’yun babaannesine karşı büyük bir yenilgi hissetmesine sebep olur. Peki, annesi ile ilgili gerçek nedir? Kim haklıdır? Su’yun tek derdi budur.
Ayşegül, Heves ve Ceyla’yla konuşmamaktadır. Evde ise Neslişah onu yalnız bırakmıştır. Onun, yaşadıklarından ders alacağını düşünenler yanılır. Ayşegül’ün daha sert bir planı vardır. O hiçbir zaman yenilgiyi kabul etmemiştir. Bu sefer annesinin peşindedir. Öyle ki, Su’yu bile gözü görmemektedir.
Çet, Ayşegül ve Neslişah savaşından belki de en karlı çıkan kişi olacaktır. Sokakta kalmış, evi terk etmiştir.  5 parasız bir haldeyken, Ali ona yardım elini uzatmıştır. Çet bunun için minnettar kalsa bile, Ali’nin bu iyiliği uzun vadede Çet’e bedeller ödetecektir. Ne de olsa onların dünyasında hiçbir iyilik cezasız kalmamaktadır.
Demir, okulun burslusu olmaktan çok sıkılmıştır. Çet’e rağmen Su’dan vazgeçmeyecektir ve bu sefer kararlıdır. Çet’in meydan okumasına karşılık verir. Bu savaşta daha güçlü olan mı, yoksa daha uzun ayakta kalan mı kazanacak? Artık öğrenmenin zamanı gelmiştir.

BÖLÜMLER