X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

9.Bölüm

Su, annesini ararken; gerektiğinde yalan söyleyebildiğini, gizli işler çevirebileceğini ve aşkın sandığından daha karmaşık olduğu gibi kendisiyle ilgili yeni şeyler keşfeder.
Çetin ve Demir birbirinden habersiz Su’ya yaklaştıkça, Su, kalbi ve aklı arasında kalır. Biri onu annesine, diğeri ruhunun hiç bilmediği yerlerine götürecektir.
Ayşegül cezalıdır. Neslişah ona yaptıklarının bedelini ödetecektir. Cezadan kurtulmanın tek yolu ise CD’yi geri almaktır. Ama Çetin’in aklını çelmek her zamankinden zordur. Kıskançlık Ayşegül’ü kemirirken, kendine yeni ve karanlık bir oyun arkadaşı bulur.                 
Ali kaçtıkça Arzu’nun aşkı büyür. Aşkı büyüdükçe Arzu güçlenir. Annesiyle ipleri koparmaya hazırdır. Ali ise başka bir hesabın peşindedir. Çetin’in ona ihanet ettiğini düşünmektedir. Bunun bedelini ödetecektir. Sadece Çetin değil, ona değen herkes çok ağır darbeler alacaktır. Cem Aslan peşindeki beladan kurtulmaya çalışırken yeni bir hata yapar. Bu hata çok yakında herkesin hayatını birbirine eskisinden daha sıkı bağlanacaktır.

BÖLÜMLER