X
X

'Küçük Sırlar'da kim kimdir?

14.07.2010 Çarşamba 13:34 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

En pırıltılı mekanlar, en lüks arabalar, en güzel kıyafetler, en bakımlı insanlar... Kanal D'nin yeni dizisi 'Küçük Sırlar', kimsenin göründüğü gibi olmadığı bir yerde yaşayan gençlerin hayat tarzlarını konu alıyor. İşte dizideki pırıltılı karakterler...

114.jpg

114.jpg

Küçük Sırlar, İstanbu'un zengin ailelerinin ve çocuklarının sıradışı, gösterişli, ışıltılı hayatlarının daha önce hiç olmadığı kadar cüretkar ve çarpıcı hikayesini anlatıyor. Genç ve dinamik kadrosuyla dikkat çeken dizinin ana teması; masumiyet, büyümek, sırlar, popülerlik, sevilmek ve hayatta kalmak için söylemek zorunda olduğumuz yalanlar.

Küçük Sırlar 1. Bölümü izlemek için tıklayın!
113.jpg

113.jpg

Küçük Sırlar'ın kahramanlarının hemen hemen hepsi 'vitrinde' yaşıyor. Gözümüz kahramanların hepsini magazin eklerinin ikinci sayfa haberlerinden ısırıyor. Bu nedenle çok uzak gibi görünseler de, çok yakınlar. Onlar daha büyük arenalarda ve daha güçlü düşmanlarla savaşsa da; yaraları, duyguları, aşkları, sevgi ve nefretleri hepimizinki gibi. Masumiyet bütün karakterlerin hayatlarının farklı yerlerinde işlense de aslında en çok dizinin baş kahramanı Su'yun hikayesini şekillendiriyor.
112.jpg

112.jpg

Su (Sinem Kobal), yaşadığı dünyanın en pırıltılı, en beğenilen, en konuşulan, en özenilen kızı. Diğerleri gibi 'vampir' olmamaya, 'temiz' kalmaya, kendine yeni bir yol çizmeye çalışıyor. Ama ne o dünyanın dışında ne de içinde durmak kolay. Büyümek herkes için zor ama Küçük Sırlar dünyasında tam bir savaş. Kahramanlarımız yaşlarından büyük entrikaların içinde. Ama aslında hepsi daha çocuk. Fark etmedikleri şey, bu koşuşturmacanın içinde, yavaş yavaş büyüdükleri. Peki, büyüdüklerinde kim olacaklar?
111.jpg

111.jpg

SU (SİNEM KOBAL)

İstanbul'da, zengin çocuklarının gittiği kolejde okuyor. Notları çok iyi. Okulun yüzme takımında. İç dünyası zengin bir kız. Kitap okumayı, hayaller kurmayı seviyor. Babaannesiyle yaşıyor.
110.jpg

110.jpg

ARZU (İPEK KARAPINAR)

Su'yun yakın arkadaşı. Hastalıklı ve güvensiz bir yapısı var çünkü annesi çok dominant. Mükemmel olması için Arzu'yu zorluyor. Su'yu sevmesine rağmen bir yandan da çok kıskanıyor.
109.jpg

109.jpg

ÇETİN (BURAK ÖZÇİVİT)

Sinik, pesimist ve çekici. Anarşist bir ruhu var. Çok zeki. Herkesin tersine gitmeyi seviyor. Ali ile yakın arkadaşlar ama Çetin hep yalnız olan ruhlardan. Sevgilisi yok ve aşık olması çok zor.
108.jpg

108.jpg

AYŞEGÜL (MERVE BOLUĞUR)

Okulun en popüler, en hızlı kızı. Bakımlı, trendsetter, flört oyunlarını iyi bilen, cinselliğini kullanmayı öğrenmiş. Bütün ortamlarda lider olmayı seviyor. Çetin'in üvey kız kardeşi.
107.jpg

107.jpg

ALİ (KADİR DOĞULU)

Okulun bebek yüzlü yakışıklısı. Kimsenin cesaret edip yaklaşamadığı bir tip. Aslında çok bencil biri. Çetin'in yakın arkadaşı. Bu ara Ayşegül'le takılıyor. Tabi arada başkalarıyla da...
106.jpg

106.jpg

DEMİR (BİRKAN SOKULLU)

Orta sınıf bir ailenin çocuğu ve Meriç'in abisi. Çok yakışıklı olmasına rağmen okulda ezilmemek için görünmez olmayı seçmiş. Zaten o da diğerlerini görmüyor, umursamıyor.
105.jpg

105.jpg

MERİÇ (ECEM UZUN)

Renkli, neşeli, zeki, fırlama, cesur bir kız. Okuldaki yaşıtlarına göre çok daha kültürlü. Çocukluğundan beri resme çok yetenekli.
104.jpg

104.jpg

HEVES (DİLARA ÖZTUNÇ)

Okulun sarışın ve en seksi kızlarından biri. Güzel ve seksi ama karizmatik ve çekici değil. Hafif bir görgüsüzlüğü var.
103.jpg

103.jpg

FİKRİYE (YILDIZ KÜLTÜR)

Su'yun babaannesi. Son derece hükümdar, sert yüzlü ama torununa şefkatli bir babaanne. Sabırlı, soğukkanlı bir kadın.
102.jpg

102.jpg

ŞEBNEM (ŞENAY GÜRLER)

Demir'in annesi. Bir dönemin popüler oyuncusu. Çabuk ünlü olmuş, çabuk dağıtmış. Hayatı evi, çocukları ve işi arasında geçiyor.
101.jpg

101.jpg

BİRİCİK (EBRU AKEL)

Arzu'nun annesi. Çok güzel, iddialı, narsist. Cemiyet hayatının önde gelen ailelerinden birinin kızı. Genç yaşta, pek de istemeden anne olmuş.

Küçük Sırlar 1. Bölümü izlemek için tıklayın!