X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Kurtlar Vadisi Pusu 230. Bölüm

                                                        
Fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, hafızalardan silinmeyen 229. final bölümüyle, geçen sezona damgasını vurarak, aksiyon dolu 11 yılı geride bırakmıştı. Türkiye’nin en uzun soluklu dizisi olan “Kurtlar Vadisi Pusu”, 12. yılında, yeni sezona da bomba gibi başlıyor. Oyuncu kadrosundaki köklü değişiklikler ve düşmeyen temposuyla birlikte “Kurtlar Vadisi Pusu”, her sezon olduğu gibi bu sezon da milyonları ekran başına kilitleyecek.

Polat Alemdar, sömürgecilere karşı yeni bir düzen, yeni bir omurga öneriyor. İlk bölümden itibaren çok konuşulacak olan Polat’ın büyük oyununu tüm dünya merak ediyor. Polat Alemdar’ın planı ne? Kuracağı gizli ekipte kimler var? Tüm bu soruların cevapları, 18 Eylül Perşembeden itibaren dizinin Kanal D’de ekrana gelecek yeni bölümlerinde yanıt bulacak.

Yeni sezonda Polat Alemdar büyük bir operasyonla, kripteksteki belgeleri ifşa ederek sömürgeci güçlerin dünyadaki dengelerini değiştirecek, büyük sırları ortaya çıkaracak. Bu durum Polat Alemdar ve Amon’un yıllar önce yaptığı anlaşmanın bozulmasına, iki gücün karşı karşıya gelmesine sebep olacak mı?

Andy Garcia muhteşem performansıyla Amon’a bu sezonda tekrar hayat verecek. Polat Alemdar’ın hamlesi dünyada büyük ses getirirken, sömürgeci güçler yeni planlar içerisine girerek Polat’ı çıkmaza sokmaya çalışacaklar. Polat ise meydan okuduğu küresel güçler ve hanedanlardan ülkesini korumak için bütün dostlarıyla omuz omuza mücadele verecek. Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda hikayeye yeni karakterlerin katılımıyla farklı bir derinlik kazanacak ve tiryakilerini, kendi gününde kendi saatinde her perşembe 20:00'de Kanal D ekranlarına kilitleyecek.

BÖLÜMLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Ayla Algan'ın dizideki adı Profesör Anadolu'dur