X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

12.Bölüm

Cemre'nin Kazım'la yaptığı kısa görüşmeye Kuzey de şahit oluyor ve bu buluşma bambaşka bir boyuta taşınıyor.
 
Ani bir kararla Simay'la evlenen Kuzey, artık hayatında hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını ilk andan itibaren fark eder. Bundan sonra Kuzey, her adımını Simay’ı ve doğacağını sandığı çocuğunu düşünerek atmalıdır. İstanbul'a yerleşmesiyle birlikte Ebru, çocuklarının hayatını yakın takibe alır. Artık Barış'ın Venüs'le, Banu'nun Güney'le olan ilişkisinin Ebru'nun onayından geçmesi gerekecektir. Zeynep'in mahalleye gelişiyse Ali'nin hayatına yeni bir heyecan getirir. Ancak bu heyecan, Zeynep'in Kuzey'le ilgilenmeye başlamasıyla yerini hayal kırıklığına bırakır.
 
Beklemediği bir anda babasını karşısında gören Cemre, Kazım'ın ısrarı karşısında onunla konuşmak zorunda kalır. Cemre'nin Kazım'la yapacağı kısa görüşme, Kuzey'in de bu ana şahit olmasıyla bambaşka bir boyuta ulaşır. Gülten ve Cemre'nin yıllardır herkesten sakladıkları en büyük sırları ortaya çıkmak üzeredir. Ebru'nun davetiyle Sinanerler’in köşküne giden Güney, burada ilk sınavını verirken; aynı akşam Kuzey de Simay'ın ailesiyle Mersin’de karşı karşıya gelir. Kuzey'le Simay'ın evlendiklerini açıklamalarının ardından karşılaştıkları öfke dalga dalga büyür. Aile içinde kopan fırtına, Kuzey ve Simay’ı yutacaktır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR