X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13.Bölüm

Simay’la Kuzey’e atılan kurşun, hamilelik konusundaki gerçeklerin gün yüzüne çıkmasına sebep olur. Simay ve Kuzey arasındaki ilişki derin bir yara alır.
 
Banu’yla ilişkisi konusunda Banu’nun annesi Ebru’ya karşı ciddi bir sınav veren Güney, hiç tahmin etmediği bir sorumluluk üstlenmek zorunda kalır. Artık Banu ve Güney, hiç kimseden destek almadan projelerini hayata geçirip, geleceklerini kurmalıdırlar. Simay’ın kendisini kandırmasını bir türlü hazmedemeyen Kuzey ise, İstanbul’a döner dönmez Simay’dan boşanmaya karar verir. Ancak Kuzey’in elini kolunu bağlayan gelişmeler, bu kararı hayata geçirmesine engel olur.
 
Sami ile Güney arasında bir süredir devam eden gerilim, Güney’in babasından hayatında ilk kez yardım istemesiyle yeniden tırmanır. Aile içindeki bu çatışma Kuzey’i de içine çekince, Kuzey ve Güney bir anda karşı karşıya kalırlar. Güney’in sonunu düşünmeden sarf edeceği sözler, Kuzey’i tehlikeli yollara sokar.
Güney geleceğiyle ilgili çıkmaza girdiği anda Kuzey’in yardımıyla karşılaşır. İyilik sırasının kendisine geldiğini düşünen Güney, Kuzey’i beladan uzak tutmak isterken, ateşin içine atacaktır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR