X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

15.Bölüm

Kuzey’in gizli evliliğinin ortaya çıkışıyla, Tekinoğlu Ailesi tekrar karışır. Handan Hanım tepkisini ilk andan itibaren gösterirken, bu evlilik konusundaki tavrını açıkça ortaya koyar. Artık Kuzey, hem kendi ailesiyle, hem de Simay’ın ailesiyle ayrı ayrı mücadele etmek zorundadır. Bu süreçte Kuzey’e hiç tahmin etmediği bir yerden destek gelir.
 
Atilla Sinaner’in vasiyetiyle ilgili ortaya çıkan yeni bilgiler, Sinanerler cephesini hareketlendirir. Ebru, çocukları Banu ile Barış arasında büyük bir krize neden olabilecek gerçeğin peşine düşer. Diğer taraftan, Güney ve Banu yeni işlerine dört elle sarılır. Somut adımlar attıkça, Güney’in kendi güveni daha çok artar. Güney hedeflerine adım adım yaklaşırken, bu yeni iş Kuzey’in de hayatında yavaş yavaş önemli bir yer tutmaya başlar. İçine düştüğü karışık duruma rağmen Kuzey, elinde olmadan Zeynep’e ilgisini tavırlarıyla belli eder. Kuzey’in tavırlarındaki bu farklılığı, buruk bir şekilde fark eden tek kişi Cemre olur. Kuzey’le karşı karşıya geldiğinde Zeynep, Kuzey’e doğru ilk adımı atmaktan çekinmez. Zeynep’in duruluğu ve kararlığı, Kuzey’i etkisine alır. Ancak, her ikisini bekleyen sürpriz, aralarındaki yakınlaşmayı beklenmedik bir şekilde noktalayacaktır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR