X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

18.Bölüm

Simay, Kuzey’i oyuna getirir  ve  evdeki yerini garantiye alır. Kuzey bir kez daha istemediği bir hayatı yaşamaya mecbur bırakılır. Zeynep ise  yaşananlardan kendini  suçlar. Öte yandan sessiz sedasız İstanbul’a geri dönmek zorunda kalan Handan Hanım, yokluğunda Simay’ın evdeki gücünü artırdığını fark eder.
Kuzey’le Zeynep arasındaki yakınlaşmanın ortaya çıkmasıyla birlikte, Sami ile Hüseyin karşı karşıya gelir. Kuzey’e yapılan haksızlıklara Gülten de sessiz kalmayınca, olaylar daha da büyür.
Zeynep, Kuzey’den uzaklaşmak için işine sarılır. Ancak Cemre’nin Kuzey’e aldığı yeni yıl hediyesi, Kuzey’in Zeynep’e bir adım daha yaklaşmasına sebep olur. Tüm yaşananların arasında Cemre, Kuzey’e karşı değişen hisleriyle mücadele etmektedir. Kızının içinde kopan fırtınayı ilk fark eden ise Gülten olur.
Simay, Kuzey’i düğün yapmaya mecbur eder. Düğün Mersin’de yapılacaktır. Cemre ve Ali, Kuzeyi yalnız bırakmamak için onlarla birlikte gider. Düğün gecesi yaşananlar, Cemre’yi Kuzey’e daha da yaklaştırır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR