X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

20.Bölüm

Kuzey ve Zeynep, Antalya’daki işleri birlikte halletmek zorunda olduklarını ilk anda öğrenirler. Zeynep, bu mecburiyeti Kuzey’in ayarladığını düşününce, Kuzey’e kendini savunmaktan başka bir çare kalmaz. Banu’nun Kuzey’lere oynadığı oyunu ilk fark eden kişiyse Cemre olur. Banu oynadığı oyunla Simay’ın değil, farkında olmadan Cemre’nin canını yakmayı başarmıştır. Bu olay Güney ve Banu’yu da karşı karşıya getirir. Güney’in sesinin her geçen gün daha güçlü çıktığını fark eden Ebru, Banu ile Güney arasındaki ilişkiye müdahale etme zamanın geldiğini fark eder. İlk günden beri Ebru’nun imalarını sineye çeken Güney, sonunda sessizliğini bozar. Artık Güney, Ebru ve Barış için açık bir tehdit haline gelir. Tekinoğlu Ailesi’nde kendisini nasıl bir gelecek beklediğini fark eden Simay, Kuzey’le evliliğinin hayallerinin ve hedeflerinin çok uzağında olduğunu da görmeye başlar. Kuzey’in yokluğunda, Simay kendisine yeni şanslar yaratmak için harekete geçer.
Kuzey ve Zeynep ise Antalya’ya birlikte gittikleri ortaya çıktığında, başta Simay’ın ve Hüseyin’in olmak üzere herkesin tepkisiyle karşılaşacaklarının farkındadır. Bu yüzden bir araya gelmemeye daha çok dikkat ederler. Ama bu süreç çok uzun sürmez. Gerçek Kuzey’i tanımaya başlayan Zeynep, ilk kez Kuzey’e doğru bir adım atar. Aralarındaki bu yakınlaşma ikisinin de bilmediği çok önemli bir gerçeği gün yüzüne çıkaracaktır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR