X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

33.Bölüm

Kuzey, feci bir şekilde dövülmüş halde bulduğu Simay'ı, hastaneye yetiştirmek için elinden geleni yapar. Ancak Simay, nefes almakta zorlandığı anlarda bile, Ferhat'ın gazabından korkmaktadır. Kuzey'in ise artık susmaya niyeti yoktur. İfadesini almaya gelen polislere her şeyi anlatmaya kararlıdır. Bu sırada Ferhat da boş durmaz, gerçeklerin ortaya çıkma ihtimaline karşılık, önlemlerini almaya başlar.
Şekip Uncu'nun Kuzey'i desteklemesiyle birlikte, daha da hırslanan Güney'in yeni planları vardır. Öte yandan Kuzey’in polisler tarafından tek şüpheli olarak gözaltına alınması, Güney’e beklediği fırsatı yaratır. Kuzey tüm çabalarına rağmen, suçsuzluğuna polisleri ikna edemeyince, geceyi karakolda geçirmek zorunda kalır. Bu sırada Cemre ile Zeynep arasındaki gerilim ise kendini her fırsatta hissettirir. Zor anlarında Cemre'yi yalnız bırakmayan Barış ise, hedefine adım adım yaklaştığının farkındadır. Diğer taraftan, Barış’la Cemre isminin sürekli yan yana anılmaya başlanması, Kuzey’i giderek daha fazla rahatsız etmeye başlar.
Sami’nin Kuzey’le Zeynep ilişkisi hakkındaki düşüncelerini öğrenen Hüseyin, bu ilişkinin giderek ciddi bir hal almasından korkmaya başlar. Zeynep’i Kuzey’den uzaklaştırmak istedikçe, Kuzey’e doğru daha çok ittiğini fark etmez. Bir diğer tarafta Gülten ise Cemre’nin Kuzey'e duyduğu aşktan ötürü çektiği acıya daha fazla sessiz kalamaz. Gülten'le Cemre arasındaki büyük yüzleşme, Cemre’nin kalbindeki yarayı daha çok kanatacaktır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR