Component Name: VideoAdServiceJs - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 289879149


Varnish cache server

X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 290228497


Varnish cache server

34.Bölüm

Kuzey’e, Barış’la Cemre’yi birlikte görmek çok ağır geliyor ve bir anda kontrolünü kaybediyor.

Zeynep’in Gülten’lerin evinde kalmaya başlamasıyla Cemre, Kuzey’le Zeynep arasındaki ilişkiye daha yakından şahit olmak zorunda kalır. Kuzey ise, Zeynep’le babasının arasını düzeltmeye çalışsa da başarılı olamaz. Öte yandan Ferhat’ın Simay üzerinden kendisine vermek istediği mesajı anlayan Kuzey’in, sevdiklerini korumak için yardım isteyebileceği tek kişi Bekir olur. Kuzey etrafındaki belalardan kurtulmak istedikçe, Bekir’e borçlandığının farkındadır.

Kalbindeki aşka söz geçiremedikçe Cemre daha çok yaralanır. Barış’ın ilgisi, zor zamanlarında Cemre’ye kaçabileceği bir liman sunar. Barış ve Cemre, baş başa geçirdikleri saatlerde, birbirlerinin hiç bilmedikleri yönleriyle tanışır. Cemre’nin Barış’la bir ilişki yaşadığını düşünen Kuzey ise bu durumdan duyduğu rahatsızlığı, etrafına belli etmemek için büyük bir çaba harcar.

Güney’in Banu’nun geçmişine dair soru işaretlerinin artması, Ebru’yu bu konuda yeni tedbirler almaya iter. Barış ise Güney’i hayatlarından çıkarmak için Burak Çatalcalı kozunu oynar. Ancak Barış, kendi geleceği adına da büyük bir kumar oynadığının farkında değildir. Diğer taraftan Güney ise Kuzey’in yeni işini kendine bağımlı hale getirecek planını uygulamaya koyar. Gerçekler ortaya çıktığında Kuzey, Güney’e rağmen önemli bir karar vermek zorundadır.

Zor geçen bir günün ardından Barış’la Cemre’yi birlikte görmek, Kuzey’e çok ağır gelir. Kuzey, herkesin gözü önünde kontrolünü kaybettiğinde, bu an bir tek Cemre’yi mutlu eder. Diğer taraftaysa, Sinanerler’in hayatını değiştirecek süreç, Burak Çatalcalı’nın ortaya çıkışıyla başlayacaktır.
Component Name: AutoContentCreater - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 290008204


Varnish cache server

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR