X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

36.Bölüm

Kuzey, tıpkı Cemre’nin kendisine aldığı saz gibi, Cemre’ye doğum gününde çok özel bir hediye veriyor.

Ebru’dan Burak Çatalcalı’ya dair tüm gerçekleri öğrenen Barış, Banu ve Güney’i ayırmak için çok yanlış bir yol izlediğini anlar. Barış’a karşı elinde büyük bir koz tutan Güney de bildiklerini ortaya dökünce, Barış iyice köşeye sıkışır. Barış, Burak’ı İstanbul’dan göndermek için harekete geçtiğinde çok geç kalacaktır.

Cemre’nin doğum günü planları, daha ilk dakikadan istediği gibi gitmez. Cemre yaşadığı hayal kırıklığını gizlemek için, doğum günü kutlamasının bütün havasını değiştirecek bir karar verir. Bu kararla, Ferhat kendisini hatırlatmak için önemli bir fırsat bulur.

Diğer tarafta, Zeynep ile Hüseyin’in arasını düzeltmek için İstanbul’a gelen Emral, hiç zaman kaybetmeden Kuzey’le tanışmak ister. Doğum gününe gitmeden önce Zeynep’in annesi Emral’le tanışan Kuzey, ilk andan bir sınava tabi tutulur. Emral’in Kuzey’e yönelttiği her soru, Zeynep’le Kuzey arasındaki farklılıklarının altını bir kez daha çizer.

Kuzey’in doğum gününe gelmesiyle, Cemre için de gece gerçek anlamıyla başlar. Kuzey, tıpkı Cemre’nin kendisine aldığı saz gibi, Cemre’ye çok özel bir hediye verir. Ancak, keyifli ilerleyen gecenin en tehlikeli sürprizini Ferhat yapar. Kuzey etrafındaki hiç kimsenin can güvenliğinin olmadığını bir kez daha anlar. Kuzey, Ferhat’ı ne pahasına olursa olsun bulmak için harekete geçer ve sonunda hedefine ulaşır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR