X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

38.Bölüm

Kuzey hem Ferhat’tan hem polisten gizlenmek zorunda kalıyor.

Ferhat’tan kurtulmak için tek kozu olan Şermin Koflu’ya çok yaklaştığını anlayan Kuzey,  tam ona ulaşmak üzereyken, Zeynep’i tehlikeye atmamak için bir kez daha yolundan dönmek zorunda kalır.

Sinanerler’in sırrının peşindeki Burak’ı yeniden karşısında gören Banu’nun direnci kırılır. Bu karşılaşmada çözülme noktasına gelen Banu, öfkesini Güney’e yöneltir. Düğün öncesi çıkan tartışma Güney’in kararını bir daha gözden geçirmesine neden olur.

Kuzey hem Ferhat’tan hem polisten gizlenmek zorundadır. Bu süre içinde Bekir,  tek şansıdır. Hayatını sorgulamaya başlayan Güney için Cemre hala kapanmamış bir yaradır. Yalnızlığında çaresizliğinde sığındığı kişi yine Cemre olur.

Kuzey, Ferhat’ı hapse göndermek için elindeki bütün imkanları kullanır. Ancak Ferhat’ın her hamleye bir karşılığı vardır. Makaranın açılış günü Kuzey, günlerden sonra tüm riskleri göze alarak ortaya çıkar ve ortalık karışır.
 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR