X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

40.Bölüm

“Kuzey Güney” bu akşam, hafızalardan uzun süre silinmeyecek, büyük sürprizlerle örülü, muhteşem bir sezon finali ile yeni yayın dönemine kadar ekrana veda ediyor.

Ferhat’la Kuzey’in bu karşılaşmasının galibi Kuzey olur. Ferhat gözaltına alınır. Kuzey artık, sevdiklerine verdiği sözü tutmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Korku dolu, karanlık günlerin ardından Kuzey için de ufukta güneşli günler belirmeye başlar. Ferhat ise işlediği suçların hesabını polislere vermeye çalışır.

Sinaner’ler cephesinde, Banu ile Güney’in düğününde başlayan Burak Çatalcalı krizi, her geçen saat daha da büyür. Balayına çıkmak üzere son hazırlıklarını yapan Güney ve Banu’nun evliliklerine, en büyük darbeyi Cemre’nin varlığı indirir. Kendisi yüzünden başlayan olaylardan habersiz Cemre ise, aşk acısıyla baş başadır. Kuzey’e aşkını itiraf ettikten sonra sığınacak hiçbir yeri kalmayan Cemre, sonunda kalbinin sesine kulaklarını tamamen kapatmaya karar verir.

Kuzey, Zeynep’le olan ilişkisinde sorunlardan ve korkulardan uzakta, yeni bir döneme girmek üzereyken, Ferhat hayatının en büyük kumarını oynar. Bu oyunun kazananı olmayacaktır.
 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR