X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

47.Bölüm

Kuzey, sonunda Ferhat’la karşı karşıya geliyor. Ve Kuzey, Ali’nin intikamını almak için gözünü bile kırpmıyor.

Zeynep’in planı işler. Ne Kuzey ne de diğerleri Cemre’nin nikahına engel olabilirler. Son ana kadar bekleyen Cemre’nin attığı imza, Kuzey’le arasındaki imkansızlığın mührü olur. Cemre artık Barış’ın eşidir. Kuzey öfkesini Güney’den çıkarmak ister. Kuzey için ise sığınılacak bir yer yoktur. Acısını, yumruklarını etrafa savurarak çıkarmaya çalışır. Güney vakit geçirmeden Zeynep’ten hesap sorar.

Ebru, Barış’a hatasının bedelini ödetmeye kararlıdır. Avukatlara talimat verir. Barış, Cemre’yle evli kalmaya devam etmesi halinde, sahip olduğu her şeyi kaybedecektir. Öte yandan Cemre, Kuzey’in kendisine engel olmak için nikah salonuna geldiğini öğrenmesiyle yıkılır.

Kuzey, Cemre’yi kaybetmenin acısıyla başa çıkmaya çalışırken, Ferhat’tan gelen mesaj her şeyin önüne geçer. İntikam zamanı artık gelmiştir. Ferhat, Deniz’i kurtarmak için Kuzey’in karşısına çıkmak zorundadır. Kuzey, Ferhat’a karşı ilk kez güçlüdür. Ferhat ise Kuzey’i dize getirip, Deniz’i kurtarmak için önlemlerini alır. Kuzey, Ferhat’la karşı karşıya geldiğinde, Ali’nin intikamını almak için gözünü bile kırpmayacaktır.
 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR