X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

56.Bölüm izle

Şirketin terasında yaşadıkları büyülü andan sonra, Kuzey’in kendisinden kaçması Cemre’yi yaralasa da, yeni yıla, bu ana tutunarak giriyor.

Kuzey, Sinanerler’in yaptığı usulsüzlüğü herkesin gözü önünde ispatlamanın keyfini kısa bir süre yaşar. Güney, Kuzey’i Sinanerler’in etrafından uzaklaştırmak için basit ama etkili bir silah kullanır. Bütün planlarının bozulmasının ardından Sinanerler ise çıkmaz sokaktadır. İçine düştükleri durumdan kurtulmak için Güney’in planına tutunmaktan başka çareleri yoktur. Güney, yaşanan krizi ustaca bir hamleyle köşkteki yerini sağlamlaştıracak bir fırsata çevirir. Ancak Handan için köşkte rüzgar terse esmektedir. Handan, Güney tarafından bile gözden çıkarıldığını fark ettiğinde, sığınacağı tek kişi kalır. Kuzey ile Güney arasındaki rekabet konusu bu kez anneleri olur.

Gazetede çıkan haberlerin sorumlusu olarak herkes Simay’ı suçlamaya devam ederken, Cemre bu olayın altında Zeynep olduğuna emindir. Kuzey’in de gerçekleri görmesi için elinden geleni yapar. Zeynep ise yaptığı kötülüğün hesabını Kuzey’e, aşkıyla verir.

Şirketin terasında yaşadıkları büyülü andan sonra, Kuzey’in kendisinden kaçması Cemre’yi yaralasa da, yeni yıla bu ana tutunarak girer. Kuzey ise sırtındaki en büyük yükten, Simay’dan kurtulmak üzeredir. Ancak yeni yıl en büyük sürprizi Handan’a hazırlamaktadır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR