X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

62.Bölüm izle

Sami’nin eliyle, cezaevindeki Kuzey’e üç mektup teslim ediliyor. Kuzey mektuplardan birini hiç okumadan yırtıyor, diğerini okuyup bırakıyor, üçüncüsünü ise defalarca okuyor ve kalbinin üstünde saklıyor.
 
Ferhat’ı öldürdüğünü itiraf eden birinin ortaya çıkması, dava dosyasının seyrini değiştirse de, şüpheleri ortadan kaldırmaz. Burak Çatalcalı ve Komiser Şeref hâlâ gerçek katilin peşindedir. Katil zanlısının ifadesi Şeref’e geçmiş bir hikâyeyi hatırlatır.
 
Öte yandan Güney, bu sürpriz itirafla kısa süreliğine rahatlar. Banu’yu ikna etmek artık daha kolaydır. Ancak Melda’yla yaşadığı yasak ilişki dikkatleri çektikçe, Güney yeni bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.
 
Kuzey yıllar önce yaşadığı kâbusun içine yeniden düşmüştür. Aynı hataları tekrarlamamak için çabalar. Hapiste geçen her dakika için Barış’a şimdi daha çok hırslıdır. Görüş günü, Sami ve Handan uzun zamandan sonra ilk kez oğullarının karşısında karşılaşırlar. Handan, Sami’nin nikâh tarihini de Kuzey’e söylenirken öğrenir.
 
O gün, Sami’nin eliyle Kuzey’e üç mektup teslim edilir. Kuzey mektuplardan birini hiç okumadan yırtar, diğerini okur bırakır, üçüncüsünü defalarca okur, kalbinin üstünde saklar.
 
Kuzey’i parmaklıklar arkasına yollayan Barış, köşke gelen isimsiz postayla, kendi özgürlüğünün tehdit altında olduğunu anlar. Ancak Barış’a asıl şoku Kuzey yaşatacaktır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR