X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

67.Bölüm izle

Özlem dolu günlerden sonra, Kuzey ve Cemre, hapishanedeki kısacık görüşmeye, bugüne kadar söylenmedik her şeyi sığdırmaya çalışıyor. Özlem dolu günlerden sonra, Kuzey ve Cemre hapishanedeki kısacık görüşmeye, bugüne kadar söylenmedik her şeyi sığdırmaya çalışırlar. Artık aralarındaki tek engel “demir parmaklıklar”dır. Bu ayrılığın sonunda kavuşacaklarını bilmek, Cemre’nin artık tek tesellisidir. Barışın ifadesi Cemre’nin durumunu daha da zorlaştırmıştır. Öte yandan Güney, olay gecesiyle ilgili parçaları birleştirir ve Cemre’nin iddia ettiği gibi, olay gecesi evde üçüncü bir kişinin varlığından emin olur. İki oğlunun Cemre yüzünden yine karşı karşıya geleceğinden korkan Handan, Kuzey’le ilk kez yüzleşir. Suskunluğunu bozan Kuzey’in kararı, Handan’ın bu konudaki endişelerini haklı çıkarmaktadır.

Diğer tarafta, bütün bu süreci gizlice takip eden biri, olayların akışını değiştirmek için harekete geçer. Kendini hiç beklemediği bir anda çetin bir pazarlığın içinde bulan Barış, tam anlamıyla köşeye sıkışır. Kuzey, Cemre’yi hapisten kurtarmanın yollarını ararken, Cemre’nin kaderini belirleyecek delil, Güney’in eline geçer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR