X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

68.Bölüm izle

Cemre özgürlüğüne kavuşuyor. Ve şimdi, aralarındaki tek engel olan demir parmaklıklar ortadan kalktığında, Kuzey ile Cemre’yi zor bir sınav daha bekliyor.

Vicdan azabıyla Kuzey’in karşısına çıkan Simay’ın verdiği ipuçları, Kuzey’in hem kafasını karıştırır, hem de Cemre’nin özgürlüğüne kavuşabilmesi için umut ışığı olur. Kuzey, Simay’dan öğrendikleriyle harekete geçtiğinde, Barış en büyük korkusuyla yüz yüze gelir.

Barış’la Deniz arasındaki pazarlığı öğrenen Güney’in eline büyük bir koz geçmiştir. Sinanerler’e karşı ilk kez bu kadar güçlüdür. Öte yandan, bütün engellemelerine rağmen Cemre’nin serbest kalma ihtimalinin doğması, Güney’i planında değişiklik yapmasına neden olur. Eğer Cemre hapisten çıkacaksa, bu kendi belirlediği şartlarla olmalıdır.  Sinanerler’le Kuzey arasındaki “elçi” olan Güney, Cemre’nin özgürlüğüne karşılık, Kuzey’den yapamayacağı bir şey ister. Artık Cemre’nin özgürlüğü Kuzey’e bağlıdır.

Hapishanede aniden rahatsızlanan Cemre ölümle burun buruna gelir. Cemre’nin ameliyata alındığını öğrenen Gülten ve Kuzey, büyük bir panik yaşarlar. Cemre’nin hapisten kurtulabilmesi için her yolu deneyen Kuzey, sonunda köşkteki “üçüncü kişi”ye dair önemli bilgilere ulaşır. Kuzey ve Şeref Komiser ayrı ayrı Simay’ın peşine düşer. Hem köşkte, hem de şirkette yerini sonsuza kadar sağlama aldığını düşünen Güney ise kendisini bekleyen tehlikeden şimdilik habersizdir. Kuzey’le Cemre arasındaki tek engel olan demir parmaklıklar ortadan kalktığında, aşkları zor bir sınav daha verecektir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR