X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

69.Bölüm izle

Kuzey’i kavuşamadığı halde ondan umudunu kesmeyen Cemre, ona ulaşmak için her yolu deniyor ve Kuzey’den asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha kanıtlıyor.

Aradaki tek engel olan parmaklıklar da kalkmış ama, Cemre hala Kuzey’e kavuşamamıştır. Cemre, Kuzey’in gidişinin ardından sebepler bulmaya çalışır. Güney’in bir numara yaptığından şüphelenen tek kişi yine Cemre’dir. Güney ise, ikisini tamamen ayırma planını,   artık daha gözü kara uygular. Kuzey’in gidiş sebebinin sadece “Kuzey’in korkaklığı” olduğu konusunda Cemre’yi ikna etmeye çalışır ama başarılı olamaz. Cemre ne olursa olsun Kuzey’e sesini duyurmaya kararlıdır.

Cemre’nin hapishaneden çıkmasından sonra, Barış da kendi özgürlüğünü garanti altına almaya çalışır. Ancak Güney, Barış ve Deniz arasında gizli bir pazarlık olduğunu fark edecektir.

Banu, Güney’in gerçek yüzünü görmeye başladığı günden itibaren, onun oyunlarını bozmaya kararlıdır. Sonunda Güney’i köşeye sıkıştırır. Ama Güney kolay kolay pes etmeyecektir.

Kuzey’den umudunu kesmeyen Cemre, ona ulaşmak için her yolu dener. Cemre’yi Kuzey’e ulaştıracak yardım, hiç beklemediği bir yerden gelir. Cemre, Kuzey’den asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha kanıtlayacaktır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR