X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Leke 4. Bölüm

Şirin, dövülmüş bir şekilde Yasemin'in kapısını çalıyor. Yasemin ise Şirin'i o halde görünce şok geçiriyor. Murat, yeni bir yetiştirme yurduna geçiyor. Küçük çocuk, kendisini hiç olmadığı kadar yalnız ve mutsuz hisseder. Ablasını aramak isteyen Murat'ı yurtta kimse anlamaz. Bu durum karşısında oldukça üzülen Murat, yetimhaneden kaçar. 

Yasemin ve Cem aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam eder. Birkan ise Yasemin'in Cem'le olan yakınlığına karşı oldukça öfkelidir. Cem, Yasemin'e daha da yakın olmak ister Murat'ın ameliyat parasını karşılamak istediğini söyleyen genç adam, Yasemin'in itirazıyla karşılaşır. Yasemin, kardeşi için bile Cem'den para isteyemeyecek kadar aşıktır. Murat, yetimhaneden kaçarak Ekber'in yanına gider. Murat'ın Ekber'in yanında olduğunu öğrenen Yasemin ve Cem, soluğu Ekber'in kahvesinde alırlar. 

Yasemin, Şirin'in borçları yüzünden eve gelen hacizle uğraşır. Genç kız, maddi açıdan iyice köşeye sıkışmıştır. Serpil'in ise kimseye karşı artık acıması yoktur. Yasemin için Mehmet'le el sıkışan Serpil, Yasemin'i de kıskacına almayı başarmıştır. Marine Holding'in Almanya'dan gelen yöneticisi ile Yasemin'in bir araya gelmesi olayları çıkmaza sürükler. Yasemin, Mehmet ve Serpil'in yaptığı iş birliği ile büyük bir tuzağa düşürülür. Cem, Yasemin'e inanacak mı? Yasemin, bu oyundan nasıl kurtulacak?

Leke yeni bölümüyle Salı akşamı 19.45'te Kanal D'de!

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Birkan, Murat'ın ameliyat parasını bulur

FRAGMANLAR