X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Leke İlk Bölüm

Yasemin, kardeşi Murat'la birlikte yetiştirme yurdunda büyümüştür. Hukuk fakültesinde okuyan Yasemin, aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışır. Yasemin'in hayattaki tek amacı, babaları farklı olduğu için yetiştirme yurdunda büyüyen işitme engelli kardeşinin velayetini almaktır. Bir yandan da kardeşi Murat’ın ameliyatı için para biriktirmektedir. 

Varlıklı bir ailenin iki çocuğundan büyük olanı Cem, Marine Marine Holding'in Ceo yardımcısıdır. Hayatını işe odaklı bir düzen üzerine kurmuştur. Çocukken kardeşi Arda ile birlikte, annesi Belkıs ve babasını ayrı düşüren, hayatlarını alt üst eden bir olaya tanık olmuştur. Cem'in bu karanlık geçmişi onda atlatamadığı travmalar bırakmıştır; aşka ve aile kavramına inanmadığı için kadınlara karşı mesafeli durmuştur. 

Marine Marine Holding'in lansman gecesini Yasemin'in patronu Serpil'in sahibi olduğu organizasyon şirket düzenler. Yasemin bu gecede hayatının en zor sınavıyla karşı karşıya gelir. Marine Marine Holding'in lansman gecesinde yaşanan olaylar Cem ve Yasemin'i karşı karşıya getirir. 

Yasemin yetiştirme yurdunda birlikte büyüdüğü Şirin'le aynı evi paylaşmaktadır. Bir gün Şirin'den gelen bir telefon tüm hayatını alt üst edecektir. 

Leke yeni bölümüyle Salı akşamı 20.00'de Kanal D'de!

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Yasemin, Cem'e gerçekleri anlatır

FRAGMANLAR